Cristiano Ronaldo utreds av polis – reste till skidort

Cristiano Ronaldo har hamnat i blåsväder. Den portugisiske superstjärnan utreds av polis efter att han brutit mot reserestriktionerna för att bland annat åka snöskoter.

ANNONS
|

Den portugisiske fotbollsstjärnan Cristiano Ronaldo utreds av italiensk polis misstänkt för att ha brutit mot landets reserestriktioner. Det bekräftar polisen i Valle d'Aosta för nyhetsbyrån Reuters.

Juventusspelaren uppges ha åkt till skidorten Courmayeur, 150 kilometer nordväst om Turin, för att fira flickvännen Georgina Rodriguez födelsedag. Han ska då ha rört sig mellan två orangea zoner, Piedmont och Valle d'Aosta, vilket är förbjudet under rådande restriktioner.

Rodriguez publicerade ett videoklipp i sociala medier på paret på en snöskoter, en video hon senare tog bort men som plockades upp av italienska medier. Paret riskerar nu 400 euro i böter, drygt 4 000 kronor.

ANNONS

35-årige Ronaldo har hamnat i blåsväder tidigare i samband med att han testades positivt för covid-19 inför Nations League-matchen mot Sverige i höstas. Då testade han positivt i Portugal men återvände till Italien för att fullfölja sin karantän där.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS