Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

 Bild: JOEL MARKLUND
Bild: JOEL MARKLUND

Conor McGregor gripen i Miami

MMA-profilen Conor McGregor har kommit på kant med rättvisan förut. I natt (svensk tid) var det dags igen.
30-åringen greps i Miami efter att ha givit sig på ett fan som ville ta en bild, uppger BBC.

Listan börjar bli lång.

I april 2018 vandaliserade McGregor en buss i vilken bland annat rivalen Khabib Nurmagomedov satt – något som ledde till fällande dom och samhällstjänst samt skadestånd. (De båda möttes också senare i en UFC-match, som McGregor förlorade.)

Ett halvår tidigare stormade McGregor hektagonen i en galamatch för att fira vännen Charlie Wards första seger – och det hela slutade med att McGregor attackerade både domare och funktionärer.

Kunde lokaliseras och gripas

I natt var det alltså dags på nytt – denna gång långt i från galornas stjärnglans. Under en semester i Florida ville ett fan ta en bild med McGregor, som uppenbarligen inte var på humör.

"Offret försökte ta en bild på den misstänkte med sin mobil. Den misstänkte slog då mobilen ur offrets hand så att den föll till marken", berättar en polis, enligt BBC.

"Den misstänkte stampade sedan flera gånger på offrets telefon och förstörde densamma. Den misstänkte plockade sedan upp offrets telefon och gick i väg med den, fortsätter poliskällan.

McGregor kunde senare lokaliseras och arresteras. Han misstänks nu för rån och skadegörelse, men har släppts mot borgen.

Senare uttalade sig också stjärnan på sitt Instagramkonto, i något som kan liknas vid en ursäkt:

"Tålamod är en dygd. Jag fortsätter att kämpa. Jag älskar mina fans. Tack till er alla", skrev Conor McGregor.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.