Manchester Citys manager Pep Guardiola hoppas fortfarande att klubben ska få spela i Champions League också de kommande två säsongerna. Arkivbild.
Manchester Citys manager Pep Guardiola hoppas fortfarande att klubben ska få spela i Champions League också de kommande två säsongerna. Arkivbild. Bild: Rui Vieira/AP/TT

City överklagar avstängningen till Cas

ANNONS

Manchester City har som väntat överklagat beslutet att den engelska fotbollsklubben stängs av från Champions League i två år. Överklagan togs emot av idrottens skiljedomstol, Cas, på onsdagen.

"Det är inte möjligt att i nuläget ge besked om när ett slutligt beslut i den här frågan kommer att meddelas", skriver Cas i ett pressmeddelande.

Den 14 februari kom beskedet från Europeiska fotbollsförbundet (Uefa) att City stängs av från Champions League och att klubben döms att betala drygt 300 miljoner kronor för brott mot de finansiella reglerna.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS