Christen Press utsedd till månadens spelare

Christen Press har öst in mål för GFC under inledningen av damallsvenskan – nu har anfallaren blivit utsedd till april månads bästa spelare.
– Jag är hedrar och stolt, säger hon till GFC:s hemsida.

ANNONS
|

Fyra mål på tre matcher. Det är Christen Press facit under den damallsvenska säsongsinledningen. Mot Limhamn i senaste omgången när GFC säkrade klubbens första trepoängare i serien blev det två nya fullträffar.

– Jag älskar att göra mål. Det är mitt jobb, det är min position. Det är vad jag älskar att göra. Och att göra mål som hjälper laget att vinna, sa Press då.

LÄS MER:Lantz strålade efter första trean för GFC

Nu hyllas amerikanskan för sin fina start. När Elitfotboll Dam, C More och Svenska Spel tillsammans utsåg månadens spelare i april föll valet på skyttedrottningen.

– Jag är hedrad och stolt över att ha blivit utnämnd till månadens spelare i april. Ett stort tack, säger Christen Press till GFC:s hemsida.

ANNONS

LÄS MER:Press om galna målformen: "Kommer fler"

Förutom ära och en pokal får Press 10 000 kronor att skänka till GFC:s samhällsprojekt, Shake Hands.

– Naturligtvis är alla vi i KGFC jätteglada att ha en spelare som Christen i klubben. Hon är en förebild för så många unga tjejer och verkligen värd att få den här utmärkelsen, säger Tore Lund, pressansvarig i klubben.

ANNONS