CHL-finalen utsåld direkt

Roger Rönnberg uppmanade fansen att vallfärda till Scandinavium – och fansen svarade. När biljetterna släpptes under onsdagen gick de åt som smör i solsken.

ANNONS

Frölunda är framme vid ännu en CHL-final, och för första gången kommer den spelas i Scandinavium. När Frölunda i dag släppte biljetterna inför matchen mot Red Bull München den 5 februari sålde de slut på rekordtid.

– Det tog inte lång tid alls, säger Frölundas presschef Peter Pettersson Kymmer.

Tränare Roger Rönnberg har både hoppats och trott på CHL-feber – och han fick rätt. Biljetterna släpptes klockan 10, och var slut på ett par timmar.

– De var väl slut vid lunch ungefär, i alla fall de vi kan sälja i nuläget, säger presschefen.

Redan innan dagens biljettsläpp fanns en del förbokade biljetter. De förbokade biljetter som inte kommer utnyttjas kan släppas till försäljning i nästa vecka.

ANNONS

– Vi tror att det kan komma att dyka upp biljetter då, hälsar Pettersson Kymmer till de Frölundafans som missade chansen under onsdagen.

LÄS MER:Rönnberg tror på finalfeber i Göteborg

Münchenbiljetter kan bli tillgängliga

Bortalaget Red Bull München har, enligt CHL-reglerna, tilldelats 1 200 biljetter (tio procent av arenans kapacitet) och det väntas många tyska fans till matchen.

Men skulle München inte få alla dessa biljetter sålda tills på fredag kommer resterande biljetter återfalla till Frölunda för försäljning.

Där finns alltså ännu en chans för de göteborgare som ännu inte säkrat en plats till finalen.

– Vi har ingen koll alls på hur många tyskarna kommer ta, men det är några dagar kvar till deras försäljning slutar, säger Peter Pettersson Kymmer.

LÄS MER:Frölunda gör backbyte med Timrå

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS