Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer
Bild: Bildbyrån

Celik: "Jag har levererat och gjort det bra"

Sjukdom satte stopp för Paulinho – men det blev ändå bara fem minuter för Mervan Celik mot AIK. Nu uttrycker 28-åringen sitt missnöje.
– Jag förstår inte varför, säger han till Fotbollskanalen.

Efter flera lovande insatser i cupspelet (inte minst det förlängningsmålet i semifinalen mot Djurgården) hade Mervan Celik hoppats på en större roll i Häckens allsvenska äventyr.

Men efter fem omgångar har 28-åringen inte noterats för mer än en dryg halvleks speltid totalt – och inte startat en enda match.

Ett beslut som han nu ifrågasätter.

– Det är jobbigt. Jag har levererat och gjort det bra, men ändå får jag sitta på bänken och komma in sent. Det är 80:e, 85:e... Det är tufft, det är jobbigt. Jag förstår inte varför, säger Celik till Fotbollskanalen.

"Det är jättekonstigt för mig"

Det faktum att Paulinho var borta – och att Andreas Alm tidigare menat att det är just på Paulinhos position Celik konkurrerar.

– Exakt, och då startar jag inte ändå. Det är jättekonstigt för mig. Då känns det som att han sagt så för att skydda sig själv. Så jag vet inte... det är jobbigt, faktiskt, säger han till sajten.

Till helgen spelar Häcken hemma mot Eskilstuna, och då lär Paulinho vara tillbaka i spel. Åter igen hårdare konkurrens för Mervan Celik, således.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.