Cas river upp Uefabeslut efter nazisthälsning

Atlético Madrid behöver inte stänga en läktarsektion med kapacitet för 5 000 åskådare i kvällens Champions League-kvartsfinalretur hemma mot Manchester City på Metropolitano-stadion.

ANNONS
|

Det meddelar Idrottens skiljedomstol Cas som river upp Europeiska fotbollsförbundets (Uefa) beslut från i måndags. Uefa straffade då Atlético efter att en bortasupporter gjort en nazisthälsning under det första kvartsfinalmötet i England i förra veckan, vilket Manchester City vann med 1–0.

Den spanska storklubben överklagade beslutet bland annat med argumentet att en stängning av en sektion med 5 000 platser hade medfört allvarliga konsekvenser för säkerheten. En överklagan som nu har gått igenom.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS