C More läggs ner – kommer sammanstråla med TV4

C More läggs ner efter sommaren.
Kanalen kommer nu sammanstråla med TV4 och bli TV4 Play.

ANNONS
|

Det är i ett pressmeddelande som TV4 ger beskedet om att C More kommer att läggas ner. Kanalen kommer nu att sammanstråla med TV4 och bli till TV4 Play.

– TV4 är hela Sveriges tv-kanal och alla kan fortfarande samlas framför Masked Singer Sverige på fredagar, utan kostnad. Samtidigt kommer C More-användare att känna igen C Mores utbud, men i en ny tjänst, säger Mathias Berg, vd på TV4, i ett pressmeddelande

Nu kommer allt innehåll att vara samlat på ett och samma ställe.

– Vi ger hela Sverige möjlighet att streama exempelvis sport, drama, underhållning och nyheter på TV4 Play. Det finns också möjlighet att titta på innehåll med eller utan reklam.

ANNONS

C More läggs ner efter sommaren

Sammanstrålningen kommer att ske efter sommaren och i pressmeddelandet berättar man att det mesta kommer att vara som vanligt för TV4:s publik, som fortsatt kommer kunna se TV4-programmen utan kostnad.

C Mores betalande användare kommer i sin tur bli ”plus-användare” på TV4 Play, där de kommer kunna hitta allt som fanns på C More – utöver det material som sedan tidigare har funnits på TV4 play.

Vidare berättar TV4 att information gällande detaljer kring övergången kommer att ges längre fram till C Mores kunder.

LÄS MER:OS-hjälten bjuder in till "sjuk show" i Åre

LÄS MER:Marcus Ericsson och Iris Tritsaris Jondahl har förlovat sig

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS