Mary-Sophie Harvey under Commonwealth Games 2018.
Mary-Sophie Harvey under Commonwealth Games 2018. Bild: DAVID GRAY

Bronsmedaljören drogades under sim-VM

Efter att ha tagit brons på 4x200 meter fritt slutade sim-VM i Budapest i ett töcken för kanadensiskan Mary-Sophie Harvey, 22. På Instagram berättar hon om hur hon drogades och vaknade upp med kroppen täckt av blåmärken och hjärnskakning ”Jag trodde att jag var trygg, att det aldrig skulle hända mig”, skriver bronsmedaljören

ANNONS
|

Efter att ha gjort succé på sim-VM genom sitt brons på 4x200 meter fritt bestämde sig kanadensiskan Mary-Sophie Harvey för att fira sin bedrift.

Men kvällen slutade i ett enda stort mörker berättar hon på Instagram.

I ett inlägg beskriver simstjärnan hur hon vaknade upp morgonen efter utan minne av kvällen innan med lagläkaren vid sin sida.

Simmaren berättar det som att hon aldrig känt sig mer skam i hela sitt liv.

”Sista kvällen av VM, blev jag drogad. […] Det är en lucka på fyra till sex timmar jag inte minns någonting av.”

Hon upptäckte att hennes kropp var täckt av blåmärken, hur hennes vänner fått bära henne medvetslös hem och att hon drabbats av en hjärnskakning.

ANNONS

”Till alla som läser detta - var försiktiga. Jag trodde att jag var trygg, att det aldrig skulle hända mig, särskilt när jag var omgiven av vänner, men det gjorde det. Jag önskar att någon hade lärt mig mer om det här på förhand”, skriver Harvey.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS