Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Riktig journalistik gör skillnad.

Bild: CARL SANDIN

Brolin tar en paus från TV-rutan

Anna Brolin, 38, tar en paus från TV-rutan under hösten. Detta efter att kroppen sagt ifrån och en läkare ordinerade vila. – Jag hoppas verkligen att jag har dragit i bromsen i tid, säger hon till Expressen.

Hon är en av de stora profilerna på TV4 och syns i många olika sammanhang däribland Biggest Loser men även i kanalens stora sportsändningar. Men under hösten kommer det att bli betydligt mindre av Anna Brolin i TV-rutan.

Detta då kroppen ska ha sagt ifrån efter mycket jobb med allsvenskan för herrar, landskamper för både herr och dam och sedan fotbolls-VM.

– Jag älskar egentligen när det är stressigt och kaotiskt som det ofta är med direktsändningar. Men i kombination med två små barn, varav en är en bebis, så finns inte återhämtningstiden på samma sätt som tidigare. Jag är van vid intensiva perioder men den här gången har kroppen sagt ifrån, säger hon till Expressen.

– Jag mådde inte bra fysiskt och konsulterade en läkare som konstaterade att det var dags för mig att dra ner på tempot. Det är klart att jag blev rädd när kroppen reagerade på vissa sätt som jag inte kände igen och inte riktigt lyckades hitta tillbaka ifrån.

Under hösten blir det därför inga fotbollssändningar för Brolin "förutom ett få undantag" och när Biggest Loser har spelats in i oktober så blir det ledighet resten av året.

– Jag hoppas verkligen att jag har dragit i bromsen i tid, säger hon.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.