Tom Brady är historisk igen.
Tom Brady är historisk igen. Bild: Steven Senne/AP/TT

Brady tystade buropen med nytt rekord

ANNONS

Den amerikanske fotbollsstjärnan Tom Brady blev i natt, svensk tid, historisk igen. 44-åringen satte nytt passningsrekord i NFL, på sin gamla hemmaplan.

Brady lämnade New England Patriots för två säsonger sedan för Tampa Bay Buccaneers, efter att ha spelat i klubben i 20 år. På söndagen var han för första gången tillbaka på sin gamla hemmaarena, denna gång blev det dock inte samma varma välkomnande som han är van vid.

Brady buades ut av hemmapubliken, men svarade genom att kasta en 28 yard lång pass till Mike Evans och därmed ta över passningsrekordet i ligan från New Orleans trotjänare Drew Brees, med en yard. Bradys nya passningsrekord lyder: 80 359 yards.

ANNONS

Tampa Bay vann matchen med 19–17.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS