Bra start för Degerfors och Hasani

|

Degerfors har fått en bra start på superettan i fotboll. Värmlandslaget följde upp den sena vändningen mot Syrianska i premiären med att besegra nykomlingen Norrby hemma på Stora Valla med 2–0.

Anfallaren Shpetim Hasani, som hoppade in och avgjorde på tilläggstid mot Syrianska, var i hög grad inblandad i båda målen mot Norrby. Först rullade han in en straff i den 63:e minuten. Fyra minuter senare skickade Hasani upp bollen i ribban. Bollen studsade ut till Marcus de Bruin som cykelsparkade in matchavgörande 2–0.

- Vi blev automatiskt mer offensiva i andra halvlek när Norrby föll ner och inte orkade med riktigt, sade Hasani till C More.

Brommapojkarna vann med klara 3–0 i hemmapremiären mot Örgryte. Mittfältaren Markus Gustafsson, med fyra säsonger i Öis 2007–2010, gjorde både 2–0 och 3–0.

Richard Yarsuvat gjorde matchens enda mål när hans Dalkurd besegrade Gais på bortaplan, 1–0.