BP:s förlustnolla sprack i Falkenberg

|

Brommapojkarna är inte längre obesegrade i superettanfotbollen. I sjunde omgången kom första förlusten för Olof Mellbergs manskap, 1–2 borta mot Falkenberg.

David Svensson och Christoffer Carlsson fixade 1–0 och 2–0 för Falkenberg på bara några minuter i början av andra halvlek. BP reducerade kort därefter genom Luca Gerbino Polo och fick dessutom spela med en man mer i nästan en halvtimme efter Mahmut Özens utvisning. Men trots att BP vann avsluten totalt med 18–9 blev det inga poäng.

BP toppar fortfarande tabellen, nu två poäng före Dalkurd som vann med 3–0 hemma mot Trelleborg.

Trean Helsingborg har som enda lag i superettan förlustnollan intakt, men skåningarna är nog inte särskilt nöjda ändå. Det blev bara 2–2 hemma mot Frej, som kvitterade genom Danilo Kuzmanovic i 88:e minuten.