Brommapojkarnas Kevin Kabran visar fin form. Arkivbild.

BP fortsätter att imponera

|

Brommapojkarna fortsätter att skörda poäng i superettan. Nykomlingen har efter fem omgångar fortfarande inte förlorat någon match och toppar tabellen på 13 poäng. Fjärde raka segern skrevs till 3–1 borta mot Frej – och baklängesmålet var det första för säsongen.

Kevin Kabran gjorde två av målen och har nu gjort mål i tre raka matcher. Det första mot Frej kom redan efter fem minuter.

- Det kändes bra. Skönt att få en bra start, men sen slappnade vi av lite, sade Kabran i paus till TV4 Sport.

1–0 till BP stod sig fram till den 78:e minuten när Victor Gyökeres kunde ge gästerna ytterligare arbetsro, innan Kabran gjorde sitt andra i den 83:e minuten. Frej reducerade först i den 95:e minuten genom Joakim Runnemo.

För Syrianska och Varberg blev det en poäng vardera, efter 1–1 på söndagen. Mattias Genc gjorde 1–0 till hemmalaget i början av den andra halvleken, men Thomas Boakye såg till att Varberg fick med sig ännu ett kryss, det tredje för säsongen, med en hård nick i mål i den 55:e minuten.