Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Boxare kollapsade – fick föras till sjukhus

Boxaren Eduard Gutknecht, 34, fick akut föras med ambulans till sjukhus sedan han kollapsat efter sin match mot George Groves, 28, på fredagen. Tyskens tillstånd uppges vara kritiskt.

George Groves och Eduard Gutknecht gick en tuff match på Wembley Arena i London under fredagskvällen. En match som Groves till slut vann. Resultatet innebär att britten nu kommer allt närmare att försvara sin världsmästartitel i Super-middleweight. Men det var knappast matchen som var det stora samtalsämnet efter att kampen hade avslutats. 

I stället var den stora snackisen en obehaglig incident som inträffade när Gutknecht kom in i omklädningsrummet. Enligt The Mirror ska tysken, som var rejält omskakad efter matchen, ha ramlat ihop. Han fick omedelbart föras med ambulans till ett närliggande sjukhus.

Enligt den brittiska tidningen ska det ha varit så illa att Gutknecht slutade andas och att han fick återupplivas. The Mirror uppger också att tillståndet är fortsatt kritiskt för 34-åringen, som under lördagen ska opereras på St Marys sjukhus i västra London. 

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.