Boxare kollapsade – fick föras till sjukhus

Boxaren Eduard Gutknecht, 34, fick akut föras med ambulans till sjukhus sedan han kollapsat efter sin match mot George Groves, 28, på fredagen. Tyskens tillstånd uppges vara kritiskt.

ANNONS
|

George Groves och Eduard Gutknecht gick en tuff match på Wembley Arena i London under fredagskvällen. En match som Grovestill slut vann. Resultatet innebär att britten nu kommer allt närmare att försvara sin världsmästartitel i Super-middleweight. Men det var knappast matchen som var det stora samtalsämnet efter att kampen hade avslutats.

I stället var den stora snackisen en obehaglig incidentsom inträffade när Gutknecht kom in i omklädningsrummet. Enligt The Mirror ska tysken, som var rejält omskakad efter matchen, ha ramlat ihop. Han fick omedelbart föras med ambulanstill ett närliggande sjukhus.

Enligt den brittiska tidningen ska det ha varit så illa att Gutknecht slutade andas och att han fick återupplivas. The Mirror uppger också atttillståndet är fortsattkritiskt för 34-åringen, som under lördagen ska opereras påSt Marys sjukhus i västra London.

ANNONS
ANNONS