Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/2

Boris Beckers attack mot stjärnan: ”Gillar inte råttor”

Tennisstjärnan Nick Kyrgios har kritiserat flera andra spelare för att vara ansvarslösa kring covid-19. Den senaste i raden att få kritik är världssjuan Alexander Zverev.
Nu går legendaren Boris Becker ut och svingar rejält mot Nick Kyrgios.
– Du (Nick Kyrgios) tror att du är bättre än oss, skriver Becker på sitt Twitterkonto.

Det var i samband med Novak Djokovic turnering Adria Tour som flera spelare kort därpå testades positivt för coronaviruset. Bulgaren Grigor Dimitrov var en av spelarna och även Djokovic själv testades positivt för covid-19.

En av spelarna som inte testats positivt, men som spelade turneringen är Alexander Zverev. Han gick sedan ut och lovade att hålla sig isolerad i 14 dagar efter turneringens slut, men bilder publicerades bara ett par dagar senare där världssjuan sågs festa i en folktät bar.

Det fick en annan tennisstjärna, Nick Kyrgios, att reagera.

”Hur självisk kan du vara? Om du skrev att du ska självisolera dig under 14 dagar och ber allmänheten om förlåtelse kan du åtminstone hålla det. Herregud, mannen. Det gör mig förbannad. Den här tennisvärlden gör mig förbannad. Seriöst, hur självisk kan du vara?”, sa Kyrkios i en video han publicerade i sociala medier.

Det har fått nästa tennisprofil att kasta sig in i diskussionen.

Legendaren Boris Becker har nu gått till kraftfull attack mot Nick Kyrgios på sitt Twitterkonto.

”Jag gillar inte råttor. De som pratar skit om en kollega inom idrotten är ingen vän till mig. Titta dig själv i spegeln och sluta tro du är bättre än oss... Nick Kyrgios”.

I nästa tweet skriver han:

”Vi lever alla i pandemin covid-19. Den är fruktansvärd och har dödat många liv. Vi ska skydda våra familjer samt våra nära och kära och följa riktlinjerna, men jag gillar fortfarande inte råttor”.

Nick Kyrgios ställde sig högst frågande till Boris Beckers utspel.

”Råttor? För att hålla någon ansvarig? Konstigt sätt att se på saken, mästare. När min familj och familjer över världen respektfullt gör rätt sak”.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.