Blytung förlust för Aranäs

En viktig match - och en tung förlust för Aranäs. Med mindre än en minut gjorde gästande Ricoh segermålet 22-21

|

En förlust som kan bli både dyrbar och kännbar för Aranäs när det börjar dra ihop sig för avgörande i den nedre delen av tabellen i Handbollsligan.

De blev en mycket jämn match mellan lagen som båda har som ambition att undvika kvalspel.

Hemmalaget tog ledningen --men det dröjde drygt tre och en halv minut innan det rasslade till.

Därefter följde lagen varandra i den jämna ochtuffa kampen.

Det stod 5-5, mensedan gjorde Aranäs ett ryck och gick upp till ledning med 10-7. I paus ledde Aranäs med 12-9.

Även den andra halvleken fortsatte att vara jämn och inget av lagen kunde riktigt ta initiativet.

Slutet av matchen blev dramatisk.

Med mindre än fyra minuter kvar på matchuret stod det 21-21. Spänningen var stor och med mindre än en minut kvar lyckades gästerna få in det som skulle bli segermålet. Kungsbackalaget slet hårt för att få till en kvittering, men det ville sig inte. Bland annat hade Jonathan Wiklund ett skott utanför i slutsekunderna.En tung förlust för hemmalaget.

Bäste målskytt i Aranäs blev Martin Lindell med fem mål.