Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Hej

Hej

Jonas Blixt. Arkivbild.

Blixt tappade under "moving day"

Jonas Blixt kunde inte under PGA-tourtävlingen i Potomacs tredje dag, inom golfen kallad "moving day", upprepa fredagens fina 66-runda. Nej, svensken gick runt på 72 slag, två över par, efter bland annat en svårmodig avslutning på rundan där han på de fem sista hålen noterades för två bogeys och en dubbelbogey. Nu tappar Blixt också mark i tävlingen och ligger på totalt ett under par och en delad 49:e plats, tolv slag upp till ledarduon Abraham Ancer och Francesco Molinari, båda från Mexiko.

Tävlingens andra svensk David Lingmerth hade också han en tung tredje runda och gick precis som sin landsman runt på två över par för dagen och ligger på totalt ett över par och en delad 60:e plats.

Den 15-faldige majorvinnaren och forne världsettan Tiger Woods följde upp fredagens 65-runda med en 68-runda. Amerikanen är nu delad tia, sex slag upp till Ancer och Molinari i topp.

- Det är frustrerande eftersom jag spelar bättre än resultatet visar, säger Woods, som gjorde sex birdies men också fyra bogeys, varav den sista på 18:e hålet.