Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/5

Björns och Patricias romantiska helg på Västkusten

Tennislegendaren Björn Borg gästade Varberg i fredags med sin hustru Patricia.
 

Romantic gettaway! #varbergsstadshotell #nami #asiaspa

Ett foto publicerat av Patricia och Björn (@familjenborg)

Personal på restaurang Nami bekräftar för Hallands Nyheter att paret åt middag där och det syns även på en selfie på deras Instagramkonto "familjenborg".

Förklaringen "Romantic gettaway" (romantisk resa) följs av taggarna #varbergsstadshotell #nami och #asiaspa, som visar vad som mer stod på programmet i fredags.

Med elva Grand slam-titlar räknar den nu 60-årige Björn Borg som en av världens bästa tennisspelare genom tiderna. Han har även korats till Århundradets idrottare i Sverige, före Ingemar Stenmark och Ingemar Johansson.

Björn och Patricia (född Östfeldt) gifte sig 2002 och har 13-årige sonen Leo ihop. De förnyade sina löften i Las Vegas i höstas med en Elvis-imitatör som vigselförrättare.

Det är inte första gången Björn Borg är i Varberg. Han överraskade bland annat genom att komma in med matchbollen till den andra SM-finalen av tre i innebandy mellan Warberg och Pixbo i april 1998.

Företaget Björn Borg sponsrade då hemmalaget, som senare tog sitt första SM-guld. Borg själv delade även ut priset till matchens lirare, Peter Nilsson.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev

Alexander Olausson guidar till den bästa sporten vid sidan av eliten. För att anmäla dig behöver du ett digitalt konto, vilket är kostnadsfritt. Anmäl dig här.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.