Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Hej

Tiger Woods hade chansen till en 15:e majortitel, men slutade sexa i British Open.

Besviken Woods: "Jag hade chansen"

Med åtta hål kvar att spela ledde Tiger Woods British Open. Klart att golfstjärnan grämde sig efter den missade chansen att vinna en major.

- Jag är lite förbannad på mig själv, helt klart, säger han. Jag hade en chans att göra någonting när jag gick ut på sista nio, men jag gjorde det inte, säger 42-åringen efter att ha slutat sexa i rysaren på Carnoustie.

Han har gjort så många misslyckade comebackförsök genom åren att många har tvivlat på att Tiger Woods skulle nå hit igen.

Den 15:e majorsegern får visserligen vänta. Men tvivlen lär han inte behöva leva med längre. Woods har tidigare i år varit med och slagits i toppen i ett par tävlingar på PGA-touren, men nu gjorde han det i den mest klassiska av alla mästerskap.

Publiken verkade älska det lika mycket som Tiger Woods själv.

- Det kändes fantastiskt att vara med i matchen och jobba mig in i mästerskapet. I dag hade jag verkligen en stor möjlighet, säger han.

Woods, som har tagit tre av sina majortitlar i The Open, grämde sig framför allt över ett par missade slag. Bland annat de som ledde fram till en dubbelbogey på elvan.

- Men jag sa tidigare att jag försöker ha perspektiv på det. Hade någon i början av året sagt att jag skulle spela The Open så hade jag sagt att jag vore lycklig om jag får göra det.

Redan om tre veckor får Tiger Woods chans till revansch. Då avgörs årets sista major, PGA-mästerskapet på Bellerive i St Louis.