Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer
Marcus Berg under fotbollsmatchen i Champions League mellan Olympiakos och Krasnodar i Pireus den 21 Augusti. Bild: VICHOS NIKOS

Berg: "Kommer inte sitta i ett hörn och gråta"

Det har varit en minst sagt tuff start för Marcus Berg i ryska Krasnodar. Först utbuad av hemmapubliken och nu också utslagen i Champions League-kvalet.
– Jag kommer bara att fortsätta kämpa, säger han i ryska medier.

Förra helgens möte mot Lokomotiv Moskva blev ingen rolig upplevelse för Marcus Berg. Landslagsanfallaren blev nämligen utbuad av sin egen hemmapublik. Efter onsdagens nederlag i Champions League-kvalet passade Berg på att besvara buropen.

– Jag gör mitt bästa varje dag, försöker skapa chanser och ge allt för laget. Om de kritiserar mig kommer jag inte sitta i ett hörn och gråta. Jag kommer bara att fortsätta kämpa, säger Berg enligt ryska Sport-Express.

Ledningen tog Berg i försvar

Som om åskådarnas burop inte vore nog kom nästa tunga motgång under onsdagen. Kvalreturen i Champions League mellan Krasnodar och Oympiakos, där Berg gjorde 90 minuter för sin nya klubb, slutade med förlust för Krasnodar med 1-2, totalt vann Olympiakos dubbelmötet med klara 6-1.

– Det här är så klart ett hårt slag för oss, men vi kan inte gräva ner oss. Säsongen har just börjat och vi måste fortsätta slåss i andra turneringar, säger Berg.

Kort efter att Berg blev utbuad av åskådarna skrev marknadschefen Aram Fundukyan ett inlägg på Instagram där han tog nyförvärvet i försvar.

"Att bua ut Marcus Berg är inte till någon nytta för klubben. Tvärtom, han behöver stöd mer än någon annan. Vi ser hur hårt han jobbar på träningen. Alla spelare behöver tid att anpassa sig till sitt nya lag", skrev han i inlägget.

LÄS MER: Berg utbuad av nya hemmapubliken

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.