Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Pierre-Emerick Aubameyang. Arkivbild.
Pierre-Emerick Aubameyang. Arkivbild. Bild: Alastair Grant/AP/TT

Aubameyang: Jag mår bra

Arsenals anfallsstjärna Pierre-Emerick Aubameyang ger lugnande besked om sin hälsa.

32-åringen tvingades ju lämna Afrikanska mästerskapen på grund av hjärtproblem och flög tillbaka till London för undersökningar.

"Jag kom tillbaka till London för att genomgå några extra kontroller, och jag är väldigt glad över att kunna säga att mitt hjärta är bra och att jag är helt frisk!", skriver Aubameyang på Instagram.

Aubameyang har annars haft en tung tid på sistone.

Efter att ha återvänt sent från en av Arsenal godkänd resa för att besöka sin sjuka mamma blev Aubemeyang både petad från laget och avtvingad kaptensbindeln av tränaren Mikel Arteta.

Anfallsstjärnan fick dock tillåtelse att ansluta i förtid till Gabons uppladdning inför Afrikanska mästerskapen i Kamerun. Det slutade emellertid i att Aubameyang och lagkamraten Mario Lemina (Nice) smittades av covid-19 – det efter att ha fastnat på foton på en fest i Dubai, vilket inte direkt förbättrade Aubameyangs rykte.

Han missade därmed premiären mot Komorerna, och efter att ha tillfrisknat från covid-19 rapporterades det om ett hjärtproblem, vilket gjorde att han inte kom till spel mot Ghana och sedermera alltså lämnade mästerskapet och reste tillbaka till London.

Nu återstår det att se om hans fotbollsframtid är i Arsenal.