Armand Duplantis och Jireel kanske är en ny duo för den svenska musikscenen?
Armand Duplantis och Jireel kanske är en ny duo för den svenska musikscenen? Bild: Bildbyrån

Armand Duplantis i studion med svenske musikstjärnan Jireel

Armand Duplantis visade nyligen fin form i Bislett Games. I ett klipp där han rappar med Jireel i en musikstudio visar den svenske världsstjärnan upp en ny sida av sig själv.

ANNONS

Färskt från ett nytt världsårsbästa på 6.02 i Oslo har Armand Duplantis börjat uppladdningen inför sommarens VM i Eugene.

– Jag känner mig bra. Jag är glad, jag är frisk och 6,02 var nytt stadion- och tävlingsrekord. Det var en lång och tuff tävling, men jag kan inte klaga på en ny tävling över sex meter, sa "Mondo” till C More efter torsdagens tävling.

På fredagens syntes den svensk-amerikanske världsrekordhållaren i ett något oväntat sammanhang. Det är SVT Sport som på sin Instagram visar ett klipp där 22-åringen testar att rappa några rader tillsammans med Jireel, Grammis-vinnaren från 2019 i kategorin årets hiphopartist.

ANNONS

I klippet hörs USA-födde Armand Duplantis sjunga några rader på svenska, språket han lärt sig behärska allt bättre de senaste åren.

Huruvida hans musikaliska begåvning kan komma i närheten av hans stavhoppsmässiga får framtiden utvisa.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS