Anna och Emil Jönsson Haags babylycka – väntar andra barnet

Anna och Emil Jönsson Haag firade ett genomfört Vasalopp på bästa sätt. Skidparet berättade för världen att de väntar tillökning i familjen.

ANNONS
|

Efter många år i världstoppen och mängder av mästerskapsmedaljer avslutade Anna och Emil Jönsson Haag sina elitkarriärer 2018.

2019 föddes parets första barn, sonen Harry. Nu väntar familjen Jönsson Haag tillökning igen. På lördagen gjorde skidparet offentligt att de väntar sitt andra barn.

På Instagram delade paret den glada nyheten tillsammans med bilder från målgången i Vasaloppet som de genomförde på fredagen.

”Can’t hide - won’t hide - cause I got a baby bump! Å tre av familjens SNART fyra familjemedlemmar åkte så klart en tur i Fäders Spår tillsammans”, skriver Anna Jönsson Haag på Instagram.

”Vi tog oss i mål! Alla 3”, skriver Emil Jönsson Haag.

ANNONS

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS