Anna Magnusson knäckte Hanna Öberg. Arkivbild.
Anna Magnusson knäckte Hanna Öberg. Arkivbild. Bild: Anders Wiklund/TT

Anna Magnussons revansch – knäckte Hanna Öberg i SM

I Holmenkollens världscupsprint i skidskytte förra helgen slutade Anna Magnusson trea, precis bakom storstjärnan Hanna Öberg.

ANNONS
|

Men när SM-sprinten i Sollefteå avgjordes var det ombytta roller. Magnusson vann, trots en bom i sista skyttet och kunde därmed säkra guldet, 6,4 sekunder före Hanna Öberg – som sköt två bom i sista skyttet.

– Det är alltid en fjäder i hatten att slå henne, jag trodde hon skulle ta mig på sista varvet. Men jag tog henne. Det blir kanske lite tårta för att fira mitt SM-guld. Sen så fyller Peppe (Femling) år i dag också, säger Anna Magnusson till Expressen.

I vinterns världscup, som precis tagit slut, blev det två pallplatser för Anna Magnusson. I december förra året vann hon sprinten i franska Annecy.

ANNONS

SM fortsätter med masstarter på lördagen.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS