Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Anders Svenssons beslut hånas av frun

En Blocket-annons signerad före detta fotbollsspelaren Anders Svenssons fru har fått mycket uppmärksamhet i sociala medier. På Instagram hyllas hon för sin slagkraftiga annons där hon pikar makens beslut.

"Bad frugan lägga ut löpbandet på blocket. Inser att min fru är rätt rolig", skriver Anders Svensson i sitt Instagraminlägg med en bild på en koloss till löpband. Inlägget har gillats nästan 3500 gånger och i kommentarerna skrattar alla åt Emma Svenssons klipska kommentarer i annonsen.

Annonsen börjar med stycket:

"Snälla hjälp mig att bli av med min mans löpband!! Det inhandlades för fem år sedan till det "nätta beloppet" av ca 60 000 kr. Jag vet, helt sjukt dyrt... Tydligen skulle det vara "bäst på marknaden" och "ett riktigt kvalitetslöpband" vilket så klart stämmer. Ett sprillans nytt kostar i dagsläget över 80 000 kr (vem f*n köper det?!)".

Emma Svensson skriver därefter att användningen av löpbandet inte riktigt matchar priset:

"Han uppskattar att det är använt max 100 ggr vilket innebär att det har kostat honom 600 kr/löptur. HA! Det är ju enastående galet!!".

Anledningen till att man nu valt att sälja löpbandet och införskaffa ett nytt är på grund av Anders Svenssons knän och rygg.

"Hans knän och rygg behöver ett lite mjukare band (har ni hört så dumt?). Han (vi?) ska alltså köpa ytterligare ett. Oh.My.God", skriver Emma Svensson.

När GP frågar Anders Svensson hur det är med hälsan svarar han i ett sms:

"Ryggen kass och knäna är så bra de kan vara efter drygt 20 år med elitfotboll".

Nu ska löpbandet säljas till det "rabatterade" priset 8000 kronor, men det tunga löpbandet måste bäras ned av egen kraft från andra våningen. Det verkar inte ha avskräckt potentiella köpare.

Anders Svensson skriver vidare i ett sms:

"Den är såld. Buden har haglat in. Det kommer fyra pers på onsdag och så jag med min rygg".

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.