Amel Mujanic kritisk mot Malmö efter avskedet: ”Extremt besviken”

Den förre stortalangen Amel Mujanic lämnade nyligen Malmö FF för Örgryte.
Nu riktar han skarp kritik mot sin förra klubb.
– Är extremt besviken på Malmö, säger han i en intervju med Fotbollskanalen.

ANNONS
|

Mujanic är en av tre spelare som följt med nya tränaren Jeffrey Aubynn från Malmö till Öis. Den tidigare jättetalangen var utlånad från MFF till flera olika klubbar och fick aldrig chansen i A-laget.

I en intervju med Fotbollskanalen svarar han på frågan om hur det känns att lämna storklubben.

– Det känns bra. En spelare som vunnit allt man kan vinna i ungdomsåren, som varit bäst i alla år hela vägen upp till A-laget men inte får en chans... är extremt besviken på Malmö. Men som man alltid säger: Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge.

ANNONS

Blev utvisad från en träning

Under försäsongen i fjol blev Mujanic utvisad från en träning av dåvarande tränaren Milos Milojevic efter en tuff tackling. Senare under våren fick han inte träna alls med laget. Han tränade på egen hand och spelade med det Jeffrey Aubynn-ledda U21-laget. Till slut fick han komma tillbaka.

– De tyckte att jag spelade bra i matcherna och levererade som jag skulle göra. Det fanns inget annat, och att träna ensam var inte så kul. Så jag frågade och de sa: Absolut, du får hänga med.

Fotbollskanalen: Känner du dig orättvist behandlad av Malmö FF?

– Extremt. Vad det kan bero på kan du fråga dem.

Det hela slutade med en utlåning till Apoel på Cypern där han bara fick göra ett inhopp på hela hösten. Nu återförenas han med Jeffrey Aubynn.

– “Jeff” har från U17 och ända vägen upp betytt extremt mycket för mig. Jeff är en fantastisk person utanför planen, samtidigt är han fantastisk som tränare. En väldigt kreativ tränare, vilket jag gillar.

LÄS MER:Värvningsanalys av Öis Amel Mujanic

LÄS MER:Öis-strategin – en viktig nyckel till talangernas val

LÄS MER:Fem punkter från Öis första träning 2023

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS