Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Alshammar och Elofsson med i ny TV-satsning

Inspelningen av ”Superstars” drar igång i Kanal 5. Två av idrottsprofilerna som är med i programmet är Therese Alshammar och Per Elofsson. – Det passade bra i min kalender, säger Alshammar till Expressen.

Programmet ”Superstars” har sänts flera gånger tidigare – då i TV3. Nu har Kanal 5 tagit över programmet och väcker liv i det direkt. Programledare blir Jessica Almenäs som nyligen bytt till Kanal 5 från TV4.
"Jag är supertaggad! Vi har fått ihop ett gäng riktigt vassa deltagare, några av Sveriges allra bästa idrottare genom tiderna", skriver programledaren på Instagram.

Expressen skriver att två av idrottarna som deltar i den nya säsongen är Per Elofsson och Therese Alshammar som precis la sin karriär på hyllan.
– Det passade bra i min kalender och det verkade vara ett väldigt roligt gäng som ska få åka och tävla mot varandra i klassiska idrottsgrenar, vilket tilltalar mig, säger Therese Alshammar till tidningen.
– Det tog ett tag. Det är något väldigt nytt, men samtidigt fick jag frågan ungefär när jag var på väg att fatta beslutet att avsluta min simkarriär. Därför lät en tid i solen med vänner och familj lockande. Sedan att tävla får jag se som en adderas bonus. Jag är ganska van vid det så det känns som det enklaste.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev

Alexander Olausson guidar till den bästa sporten vid sidan av eliten. För att anmäla dig behöver du ett digitalt konto, vilket är kostnadsfritt. Anmäl dig här.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.