Alexander "The Mauler" Gustafsson gör comeback – i Göteborg

Alexander "The Mauler" Gustafsson gör sensationell comeback. Den förre MMA-stjärnan ska slåss mot Anton Turkalj under en gala i Göteborg i december.
– Det här är en superkul grej, att få komma tillbaka till Göteborg, säger han till webbplatsen MMANytt .

ANNONS
|

– Showen är över.

Det var en uppgiven Alexander "The Mauler" Gustafsson som berättade att karriären var över i somras. Hans comeback, hemma i Globen, mot Anthony Smith hade precis slutat i en tung förlust och karriären som Sveriges främsta MMA-fighter genom tiderna var till ända.

LÄS MER: Efter förlusten – "The Mauler" lägger av

Nu väljer han dock att göra sensationell comeback dryga halvåret efter den tunga förlusten – och det i Göteborg. Den 11 december ska han nämligen delta i AK Fighting Championship 3 och möta Anton Turkalj i grapplingdisciplinen nogi, något GT var först med att berätta.

ANNONS

– Det här är en superkul grej, att få komma tillbaka till Göteborg och tävla under lite andra omständigheter. Det känns även kul att få ge tillbaka till de svenska fansen, säger han till webbplatsen MMANytt.

Galan kommer vara på The Theatre på Gothia Towers och det kommer vara stjärntät, minst sagt. Även Mikaela Laurén (boxning) kommer att göra comeback, samtidigt som båda göteborgarna Cornelia Holm (MMA) och Nicholas Bryant (thaiboxning) kommer delta.

ANNONS