JVM-spelaren Fabian Zetterlund lånas in till AIK från New Jersey. Arkivbild.
JVM-spelaren Fabian Zetterlund lånas in till AIK från New Jersey. Arkivbild. Bild: Erik Simander/TT

AIK lånar NHL-spelare efter skada

ANNONS

När NHL-lånet Oliver Wahlström gick sönder under onsdagens match mot Tingsryd väljer nu hockeyallsvenska AIK att plocka in en annan NHL-knuten spelare. Det är Fabian Zetterlund som tillhör New Jerseys organisation.

"Nu när Oliver är skadad och vi ännu inte vet hur länge han blir borta har vi valt att låna Fabian Zetterlund. Med Fabian i laget får vi in en stor karaktär med bra fysik som kommer vara med och hjälpa AIK. Vi jobbar att få honom spelklar så snart vi kan", säger sportchefen Anders Gozzi till klubbens webbplats.

Oliver Wahlström är i AIK på lån från New York Islanders organisation och fick under matchen i onsdags en skada på överkroppen.

ANNONS

Ingela Ahlberg/TT

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS