Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/2

Agentens ilska mot Arsenal-tränaren

Efter en långt gående konflikt med klubben har Mesut Özil nu uteslutits ur både Arsenals Premier league- och Europa League-trupp.
Efter att tränaren Mikel Arteta i onsdags sagt att han svikit Özil går spelarens agent nu till attack, rapporterar ESPN.

Det var efter att den tyske stjärnspelaren hade uteslutits ur Arsenals Premier League- och Europa League-trupp som lagets tränare Mikel Arteta sa att han hade svikit Özil genom att inte få ut det bästa av honom.

Det verkar dessutom som att Özil har gjort sin sista match för Gunners. Detta har fått spelarens agent, Erkut Sogut, att reagera med ett flertal uttalanden om Arteta.

– Arsenal-fans förtjänar en ärlig förklaring, inte att Arteta säger: Jag har svikit Özil, säger Sogut till ESPN.

Sågningen: Inte varit ärlig

Vidare menar agenten att Arteta inte är ärlig när han säger att det var ett fotbollsrelaterat beslut att utesluta Özil ur truppen.

– Du har inte svikit Özil. Du misslyckades med att vara rättvis, ärlig och transparent och behandla någon med respekt som har ett kontrakt och har varit lojal hela tiden.

– Jag pratade med minst fem lagkamrater som säger att han tränar bra. De säger att Mesut är en av deras bästa spelare, och de kan inte förstå varför han utelämnas, säger Sogut.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.