Aaron Rodgers framtid ska avgöras – i en liten stuga

Aaron Rodgers måste bestämma huruvida han ska fortsätta sin karriär eller inte. Detta stora beslut ska fattas i en liten stuga.
– Det kan förekomma hallucinationer, säger superstjärnan.

ANNONS

Aaron Rodgers är en av sin tids mest framgångsrika spelare. Quarterbacken vann Super Bowl med sitt Green Bay Packers 2010 och har sedan dess ständigt ansetts som en av NFL:s bästa spelare.

Nu börjar dock Rodgers fundera på ifall det är dags att lägga av eller inte. Ett stort beslut som 39-åringen inte känner att han kan fatta utan att ta en lång funderare.

Ska fundera i en liten stuga

Rodgers har i podcasten ”The Pat McAfee Show” avslöjat att han ska sätta sig i en liten stuga, på okänd ort, för att noga överväga sitt beslut.

Där ska han sitta i total tystnad.

ANNONS

– Jag fick en rätt cool möjlighet för att reflektera isolerat. Efter det känner jag att jag kommer vara mycket närmare ett beslut, säger han i podden enligt ESPN.

Det har rapporterats om att Green Bay Packers kan komma att byta bort Aaron Rodgers och att flera klubbar har visat intresse för superstjärnan.

– Det är därför det kommer vara viktigt att ta sig igenom den här veckan, isolera mig och bara ha möjligheten att överväga min framtid. Så jag sen kan ta ett beslut som jag tror är det bästa för mig i framtiden och som gör mig lyckligast, säger han.

Aaron Rodgers: ”Kan förekomma hallucinationer”

Aaron Rodgers är knappast främling när det kommer att testa ”alternativa vägar”. Bland annat har han erkänt att han åkte till Sydamerika och druckit Ayahuasca, vilket han menar på gjorde att han spelade bra förra säsongen.

Dessutom blev han skandalomsusad när han inte vaccinerade sig för covid-19, utan i stället valde att ”immunisera sig” med hjälp av en alternativ behandling.

Rodgers berättar nu att hans retreat i den lilla stugan kan leda till synvillor.

– Man sitter isolerat och mediterar med bara sina tankar. Det stimulerar DMT (Dimetyltryptamin, en psykadelisk substans) så det kan förekomma hallucinationer. Men det handlar mest om att sitta i tystnad, för de flesta av oss stänger inte ens av våra mobiler, så jag ser fram emot det.

ANNONS

LÄS MER:Galna priset: 75 miljoner för 30 sekunder reklam under Super Bowl

LÄS MER:Sand säljs för miljoner – efter Tom Bradys avskedsvideo

LÄS MER:Gareth Bale gör succé – som golfspelare

usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökLocationclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Kommentarer

Kommentera

Kommentera artikeln

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS