Josh Ho-Sang, till vänster, lånas av Örebro från New York Islanders säsongen ut. Arkivbild.
Josh Ho-Sang, till vänster, lånas av Örebro från New York Islanders säsongen ut. Arkivbild. Bild: Jessica Hill/AP/TT

Örebro lånar forward från New York Islanders

ANNONS

NHL-meriterade forwarden Josh Ho-Sang ansluter till Örebro i SHL-hockeyn. Ho-Sang kommer närmast från spel i New York Islanders organisation och lånas säsongen ut.

"Vi är väldigt glada över att få in Josh i laget. Josh är en offensivt skicklig spelare som med sin fart kommer vara en offensiv kraft hos oss. Vi är otroligt tacksamma över den goda kontakt och hjälp vi har fått från New York Islanders ledning. Lånet gäller under resterande del av säsongen, vilket var en förutsättning. Dessutom är detta en ekonomisk lösning som är mycket gynnsam för klubben. Josh är på plats i Örebro och ansluter till laget under måndagen", säger Örebros sportchef Niklas Johansson i ett pressmeddelande.

ANNONS
comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS