Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Målskytt – igen. Victor Olofsson har skjutit åtta mål för Frölunda i höst. Fyra i PP och fyra i fem mot fem. Bild: MICHAEL ERICHSEN

Äntligen slipper Olofsson smärtan

Victor Olofsson är tillbaka i Frölunda. – Smärtan som jag hade innan operationen är helt borta, säger anfallaren.

Han gick länge med besväret i höft-trakten. Trots behandling efter behandling ville inte smärtan ge med sig. Till slut kom svaret på en röntgenbild.

En svart prick på skelettet.

– Jag vet knappt själv vad det kallas om du går in på doktorspråket. Jag har haft ont ett ganska bra tag. Jag trodde först att det kom från en dålig ljumske eller en höftböjare som krånglade. Sedan körde vi all behandling, men det blev inget bättre. Och så körde vi en massa olika röntgen – och till slut hittade vi en svart prick på skelettet. Det var som en leverfläck på skelettet. Den var några millimeter, tillräckligt för att det skulle göra ont. Vi gick in och tog bort den – och det gick snabbt och enkelt. 

Det var för tio dagar sedan – och mot Örebro gör Olofsson ett vackert mål fri med målvakten.

– Det känns mycket bättre! Jag har återhämtat mig fortare än vad jag trodde. Det var ju ett tag sedan jag spelade ... jag är såklart lite öm efter operationen, men den smärta som jag hade innan operationen är helt borta. Det är skönt.

Och målsinnet finns kvar?

– Ja, det var skönt att hänga dit den.

Du börjar komma upp i den nivån som du vill ligga på?

– Det känns som jag är ett lite större hot på planen än vad jag har varit tidigare.


 

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.