Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/17

Så tjuvstartades prinsessan Leonores Luciafirande

Det är några dagar kvar till Lucia. Men några har redan tjuvstartat firanden - däribland prinsessorna Madeleine och Leonore. "Så vacker och så svensk", skriver Madeleine om luciatåget som hon och familjen tittade på tidigare i veckan i hemstaden London.

Prinsessan Madeleine bor numera med sin familj, maken Chris O'Neill och deras barn prinsessan Leonore och prins Nicolas, i London.
Men avståndet till Sverige hindrar dem inte från att ta del av svenska traditioner - såsom Lucia.

"Så vackert"

Tidigare i veckan tog prinsessan Madeleine och Chis O'Neill med sig dottern till svenska ambassaden i London för att titta på ett Luciatåg. "Lite tidigt i år", konstaterar hon själv. "Men ändå så vackert och så svenskt", skriver hon i inlägget på Facebook.
Prinsessan Madeleine har dessutom delat med sig av två bilder från firandet. På den ena bilden syns Luciatåget. Och den andra bilden visar prinsessorna - Madeleine och Leonore som njuter av den vackra sången. Lillprinsessan har dessutom fått något smarrigt att tugga på - en lussekatt, passande nog.

Gruppbild på kungabarnen?

På lördagen kommer hela Kungafamiljen att vara med när 2016 års Nobelpris delas ut samt den efterföljande Nobelbanketten. Så om de inte redan har lämnat hemlandet England så kommer prinsessan Madeleine och hennes familj snart komma hit.
De kommer sedan att vara i Sverige ett tag. Men hur de och de övriga familjemedlemmar i Kungahuset kommer att fira Lucia, på Luciadagen den 13 december, återtår att se. Men vem önskar inte att kungafamiljen tar en gruppbild på de kungliga kusinerna utklädda till tomtar, lucior och pepparkakor?