Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Hej

Hej

Carl-Hugo Bellmark, ansvarig affärsutvecklare på PartnerSec

Så skapar PartnerSec världens bästa första intryck

För fem år sedan påbörjade PartnerSec sin investering i APV-baserade system i molnet. Idag har de tusentals kunder över hela världen, däribland Göteborgs Spårvägar: – Vi hjälper dem att automatisera och förenkla sitt besökssystem, säger Carl-Hugo Bellmark, ansvarig affärsutvecklare på PartnerSec.

Besökssystem är dock bara en del den affärsidé som PartnerSec utvecklat de senaste åren. APV står för Acess, Payment, Visitor och är ett kombinationssystem med passersystem, betalsystem och besökssystem i ett och det är just kombinationen som gör PartnerSec unika. Man kan använda hela APV-systemet eller anpassa och endast använda det av de tre systemen som passar ens verksamhet. På Göteborgs Spårvägar har man valt att använda besöksdelen. Enligt GDPR måste större bolag ha passer- och besökssystem på arbetsplatsen. PartnerSecs helautomatiserade besökshanteringssystem välkomnar och guidar besökarna och ser till att mötesvärden meddelas vid ankomsten.

– Vi vill hjälpa företag att leverera världens bästa första intryck varje dag till de viktigaste människorna i världen - kunderna och de anställda, säger Carl-Hugo.

System som automatiserar och inspirerar

PartnerSecs cloudbaserade system automatiserar passersystem och besökssystem på ett sätt som tidigare inte varit möjligt tack vare smarta funktioner och integrationer med verksamhetens befintliga system.

Passersystemet ger de anställda möjlighet att snabbt, enkelt och framför allt säkert få tillgång till byggnader, garage och andra viktiga åtkomster via virtuella nycklar i användarna mobiltelefoner. Med betalsystemet får företagen möjlighet att erbjuda sina anställda tjänster och service utöver det vanliga. Allt från lunchboxar till självkostnadspris till möjlighet att ladda sin elbil eller elcykel. Carl-Hugo berättar om tanken bakom allt.

– Automation och säkerhet går hand i hand. Genom att automatisera passersystem och besökssystem samt motivera och inspirera sina anställda kan man med enkla medel skapa en attraktiv arbetsplats. Vårt APV-system uppdateras dessutom automatiskt så företaget alltid har den senaste versionen samt tar automatisk backup så att företaget inte behöver tänka på det, vilket gör det till en win-win.

Världsledande inom fem år

PartnerSecs framgångskoncept beror på att APV-tjänsten är molnbaserad, automatiserad och – det viktigaste – den unika kombinationen av de tre systemen. De senaste fem åren har bolaget vuxit i en rasande fart och målet är att vara världsledande i sin bransch inom ytterligare fem år. De har redan kunder i tolv länder och tanken var att de skulle expandera ännu mer globalt, något som kom av sig när Coronapandemin satte igång. Men på PartnerSec ser man ljust på framtiden.

– Nu kommer vi plocka upp den tråden igen, avslutar Carl-Hugo.