Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt GP
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut

Reservdelar och tillbehör i app och online

Med sin app till både Android och iOS har Autodoc kunnat erbjuda reservdelar och tillbehör ännu enklare

Passa på att göra dina köp av reservdelar och tillbehör ännu enklare och smidigare genom att använda dig av Autodoc mobil-app som finns för såväl iOS som Android-telefoner. Efter du har laddat hem appen har du tillgång till hela vårt breda sortiment av produkter direkt i appen.

Du kan hitta produkter genom vanliga sökfunktioner, men även genom att använda en unik produktkod. Det smidiga söksystemet kommer göra det lätt att hitta just de delar och produkter du letar efter för just din bil på riktigt kort tid. Utöver den smidiga sökfunktionen kan du även spara bildelar i din önskelista för att köpa dem senare. Dessutom sparas informationen om dina tidigare köp i köphistoriken. Det innebär att du på ett väldigt lätt sätt kan beställa samma artikel igen vid ett senare tillfälle utan att ens behöva leta upp den - du väljer bara den direkt ifrån någon av dina tidigare orders.

Om du är osäker eller behöver hjälp med något så kan du snabbt och smidigt få kontakt med vår professionella kundtjänst direkt i appen. De finns där för att hjälpa dig med alla frågor du kan tänkas ha kring produkterna. Givetvis kan de komma med rekommendationer och råd om produkter som passar just ditt fordon bäst. Dessutom kan de informera dig om aktuella kampanjer och andra rabatter som är aktuella just nu - allt för att ditt köp ska bli så fördelaktigt som möjligt.

När du är klar med val av artiklar och ska gå vidare till kassan finns det hela 15 olika betalningsmetoder att välja på. Det innebär att det garanterat finns något som passar just dig och dina behov. Efter att beställningen är lagd kommer du få uppdateringar kring orderstatus etc. direkt i appen. Så tveka inte utan ladda hem autodocs app redan idag, vi garanterar att du inte kommer bli missnöjd.

Läs mer om appen på Autodoc.SE