Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt GP
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut

Rätt utrustning vid nödsituationer

Vill du känna dig extra trygg och bra rustad om det skulle uppstå en nödsituation eller om du råkar ut för en trafikolycka? I så fall har vi allt du kan behöva för att du ska kunna känna dig riktigt lugn och trygg.

Genom vårt breda sortiment av produkter för Nödsituationer & Haveri kommer du garanterat kunna hitta mängder med produkter som kommer göra ditt bilkörande lite extra tryggt.

Ett första-hjälpen kit är givetvis närmast ett måste i alla bilar. Inte bara för trafikolyckor utan för alla situationer som kan uppstå i närheten av bilen, på campingen etc. Att veta att det finns ett välutrustat kit som väntar på en i bilen då gör att du kan slappna av lite extra.

Självklart hittar du andra värdefulla produkter för alla typer av nödsituationer här hos oss som nödhammare, reflexvästar, ficklampor och varningstrianglar. Tänk på att en del av den här utrustningen dessutom behöver finnas i bilen enligt lag. Är du osäker på om du har allt som behövs, ta en titt i bilen och skulle du upptäcka att du exempelvis saknar en fungerande varningstriangel så vet du vart du kan hitta en ny till de allra bästa villkoren.

Skulle olyckan vara framme och du behöver hjälp med att flytta din bil så hittar du även bogserlinor av allra högsta kvalité hos oss. Självklart har vi även startkablar och batteriladdare om batteriet skulle vara urladdat.

Skulle du undra något kommer du lätt i kontakt med vår kundtjänst som kan hjälpa dig med alla dina frågor. De kommer även kunna informera dig om aktuella kampanjer för att du ska bli extra nöjd med just ditt köp. Så tveka inte, spana in hela vårt sortiment och lägg en beställning till riktigt fördelaktiga villkor redan idag.

En stor variation av bildelar finns på Bildelar-Online.se