Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Riktig journalistik gör skillnad.

Grammygalan, 2010.

Den här artikeln ingår för dig som är kund.

Pink till Ullevi

Nu är det klart att Pink spelar på Ullevi den 23 juli. Läsarnas kommentarer handlar om ifall hon kommer fylla arenan eller inte.

I november fyllde hon Globen med sin Funhouse Tour. Nu är det klart att den amerikanska sångerskan Pink kommer tillbaka till Sverige, men denna gång till Ullevi och Göteborg. Den 23 juli landar turnén The Funhouse Summer Carnival Tour på ett för kvällen specialdesignat Ullevi. Live Nation skriver i ett pressmeddelande att "Scenbyggnationen kommer att vara unik, med en intimare tappning än vi är vana att se den". Scenen kommer att vara placerad framför ena långsidan med resultatet att det blir ett kortare avstånd till scenen och större möjlighet för publiken att stå nära, enligt Live Nation.

Du läser nu en av dina fria artiklar på GP.se

- Ullevi har under många år varit Sveriges utomhusarena nummer ett, och världens största artister har gjort fantastiska konserter där. Att nu ta traditionen vidare med den nya generationens artister i form av Pink känns helt rätt, kommenterar Tor Nielsen, promotor på Live Nation, i ett pressmeddelande.

Pink har sålt över 30 miljoner skivor världen över och hennes senaste album Funhouse har sålt i över fem miljoner exemplar.

Biljetterna till Ullevikonserten släpps nu på fredag, den 12 februari. Som förband spelar den svenska rockgruppen Takida.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.