Panelen testar: Åtta knäckebröd bakade på surdeg
När semesterns sötebrödsdagar är över vill många få lite styrsel på matvanorna igen. Hör du till dem som byter limpmackan mot hårdbröd kan vårt smaktest vara matnyttig läsning. Här har vi dessutom tagit ytterligare ett hälsokliv och endast valt sorter med surdeg i.
Denna artikel är endast för prenumeranter.
Prova Nyhetssajt
2 månader för 1 kr
sedan 50% rabatt i 3 mån, därefter ord. pris.
Ingen bindningstid.
Redan prenumerant? Logga in för att läsa:
Kommentarer
Vad tycker du?
Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.