Kulturkrönikaav Frida RosengrenKöttkvinnorna på Tiktok kan rädda världenDe är unga, vackra och de äter köttfärs med benbuljongs-gelé och ägg till frukost.
Litteraturrecensionav Josefin de GregorioRecension: ”Allätaren” av Martin EngbergMartin Engbergs ”Allätaren” är ett dystert porträtt av en narcissistisk mor och hennes son.
Fria ordDu ser din spegelbild i grisens ögonDet är dags att ta ansvar för våra handlingar mot andra djur, skriver Jonas Norberg.
Fria ordBehöver du en knuff för att bli vegan - här är den!Finns det verkligen ursäkter för att industrialisera dödandet av och lidandet hos kännande varelser, frågar sig Frida A. Fasth.
Fria ordVälj vego istället, det är du värdÄr det inte dags att se värdet av bra mat? Hur många potatisar blir det istället för en chipspåse, skriver Anette Ingelsson.
Fria ordÄter du kycklingar?Kycklingar är de djur som är allra flest, och förmodligen också de som har det allra sämst, skriver Ami Niglöv.
Fria ordBönderna är nyckeln till djurens välmåendeJag tror att om djurindustrin får glasväggar så blir alla veganer, skriver Jonas Norberg i en slutreplik.
Fria ordNi säger att vi bönder är hemska – men vet ingetVet faktiskt inte om jag ska skratta eller gråta åt all er okunskap, men sorgligt är det, skriver Kerstin Herbertsson i en replik.
Fria ordVeganer är inte alls extremaPriserna på kött och mjölk skenar. Nu är det läge att bli vegan, skriver Jonas Norberg.