Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Hej

Hej

Sjukhus

Nyheter, reportage och åsikter om sjukhus med fokus på Västsverige.
Handboll
2021-02-22

Legendaren död – drabbades av hjärtattack efter derbysegern

Den kroatiske handbollsprofilen Zlatan Saracevic, 59, har gått bort. Efter att laget han tränade vunnit en match drabbades Saracevic av en hjärtattack på vägen hem i en bil. ”Vila i frid Zlatko Saracevic, mannen med en av de mest gyllene handleder världen har skådat..”, skriver före detta förbundskaptenen Per Johansson på Twitter.
Sport
2021-02-09

Lagkamrater krockade och fick föras till sjukhus: "Mycket obehagligt”

Norrköping och Umeå möttes i Basketligan – och med sex minuter kvar att spela fick matchen avbrytas. De två Norrköpingspelarna Phil Carr och Kamau Stokes blev medvetslösa efter att ha skallat ihop och fick föras till sjukhus. – Det var mycket obehagligt. Jag känner extra mycket för de spelare som var på planen och fick se Phil ligga utslagen, säger Norrköpings tränare Mikko Riipinen till Sportbladet.
Västsverige
2021-02-08

Bil voltade efter olycka – halt på platsen

Strax efter niotiden på måndagen kom det in ett larm om en olycka i Mark där en bil ska ha hamnat på taket. Några minuter tidigare sladdade en bil in i en bergvägg i Sotenäs. Föraren till bilen färdades till sjukhus med ambulanshelikopter efter att ha klagat på rygg- och bröstsmärtor. Enligt polisen ska olyckorna ha inträffat på grund av halt väglag. – Verkar vara lokal halka, säger Anna Göransson, presstalesperson vid polisen.