Krimav Michaela KarlénKriminella använder Foodorakläder under våldsbrottBudbolaget: ”Ser allvarligt på att kriminella kapar vårt varumärke.”
Restaurangav Lisa StevikFrån kebab till buljong – här är fem kul krognyheterEn mystisk ramen-nörd kör pop-up och Järntorget får en ny vinbar, bland annat.
DebattAlla ni som vill bojkotta matbuden visar ert klassföraktVad är skillnaden på att sätta sig i en taxi eller beställa flyttstäd? skriver Charlotte Ortiz Falk.
Ekonomiav Valdemar LönnrothSatsning på elmopeder i Göteborg – batteribyte på tio sekunderByter batterier på tio sekunder • Foodora först ut.
Boråsav Amanda Samuelsson, Frida WinterHär lagas din Foodoramat – följ med in i Borås största spökkökLagar mat till tio restauranger på några kvadrat • Titta in i Borås största ”spökkök”.
Litteraturrecensionav Martin EngbergRecension: ”Befrielsedagen” av George SaundersHans absurda noveller ligger för nära verkligheten, skriver GP:s Martin Engberg
Kulturdebattav Jimmy HåkanssonI Timbros utopi är vi alla njurlösa FoodorabudOm din gigarbetarlön inte räcker till kontantinsatsen har du nu en plan b.
Ledareav Mathias BredGig-jobben löser inte utanförskapetGig-job, ofta mobilapp-styrda arbeten där betalningen styrs av antalet uppdrag som förmedlas av arbetsgivaren, luckrar upp anställningsskyddet på arbetsmarknaden.
DebattVad vill Timbro-Fredrik visa - att det inte är jobbigt att cykla?Det är svårt att förstå hur en så intelligent och kompetent person inte redan insett från början att projektet var dömt att misslyckas.
Ledarkrönikaav Karin PihlGig-ekonomin skapar ett kyligare samhälleDe små interaktionerna, ett hej och ett tack, kan tyckas obetydliga. Men de ska inte underskattas för känslan av att tillhöra ett sammanhang.