DebattSmakförbud ett hot mot folkhälsanDet är bättre att sluta röka med hjälp av vejpning än att inte sluta röka alls, skriver Patrik Strömer.
Konsumentav Lena Strömberg, Mia HöglundE-nummer i mat – så vet du vilka som kan vara farligaLivsmedelsverket: Kan komma nya regler när det finns mer forskning.
Ekonomiav Lina Conrad AnderssonStigbergets bryggeri återkallar öl med kaffeskalStigbergets Bryggeri har tvingats jaga sålda burkar med otillåtet kaffeskal i • Ägaren ”Vi gjorde fel”
Konsumentav Kalle DixeliusFem av tio D-vitamin ger mer än dubbel dagsdosAnalys visar: Stor avvikelse mot deklarerat innehåll i två tabletter.
Konsumentav Lena StrömbergHär gömmer sig palmoljan i dina vanliga livsmedelGodis, sojavisp och jordnötssmör. GP reder ut farorna med palmolja – och guidar dig genom butikshyllorna.
Konsumentav Ida JohanssonRiskfyllt bekämpningsmedel på var femte citrusfrukt Livsmedelsverket: Behöver inte vara orolig.
Sverigeav TT-TT SpektraAntibiotikaresistens ökar inom EUAntibiotikaresistens bland bakterier som sprids mellan djur och människor fortsätter att öka inom EU.
Konsumentav Lotta HedinSå mycket smakförstärkare döljer sig i matenLista: Mängderna du kan äta. Här överskred barns gränsvärde efter två portioner.
Sverigeav TT-TT SpektraSkärpt listeriakontroll av frysta grönsakerEU-kommissionen vill skärpa kontrollen av listeria i förkokta, frysta grönsaker efter det stora utbrottet av listeria som lett till flera människors död.