Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Donald Trumps

Obama gör tv-serie av Trumpkritisk bok

Den förre amerikanske presidenten Barack Obama och hustrun Michelle har köpt rättigheterna till en bok som kritiserar Trump-administrationen, för att göra en Netflix-serie av innehållet, rapporterar New York Times. Boken "The fifth risk" av Michael Lewis beskriver Donald Trumps ovilja att förstå regeringens grundläggande struktur vilket enligt boken har lett till att många departement är underbemannade eller styrs av anställda som saknar rätt kompetens.

Manafort-medarbetare anklagad i pengahärva

Den republikanske konsulten Sam Patten, som arbetat med president Donald Trumps tidigare kampanjchef Paul Manafort, har erkänt att han överfört pengar från en ukrainsk magnat till Trumps presidentinstallation. Patten, som lobbade för den proryska sidan av Ukrainas oppositionsparti tillsammans med Manafort, är den senaste i raden av personer som anklagas i den särskilde åklagaren Robert Muellers utredning av Rysslands påverkan på det amerikanska presidentvalet.

Trump och Fallon i ordkrig

Den amerikanske programledaren Jimmy Fallon ska donera pengar i USA:s president Donald Trumps namn till stöd för migrantfamiljer som har separerats vid den amerikanska gränsen, skriver Variety. Donationen är ett svar på ett verbalt påhopp som Trump riktat mot Fallon på Twitter, detta sedan presidenten verkat vara upprörd över att programledaren nyligen uttryckt ånger över att ha bjudit in – och skakat om kalufsen på – Trump till sitt program "Late night" under valrörelsen 2016.