Ekonomiav Marie KennedyHajpat kafékoncept öppnar i FemmanKonditorn satsar sig ur de trista krisåren och öppnar nytt i centrala Göteborg.
Kulturkrönikaav Frida RosengrenEn semlas försvarstalAtt chockbehandla sin penis med ljudvågor, eller äta transfetter ibland – det är frågan.
Receptav Anja Olaug JelinekBaka till jul – tre recept för advent, lucia eller julaftonAnja Olaug Jelinek bjuder på godsaker som passar allt från adventsfikat till julafton.
Världenav Ebba BergströmKrismöte för Ryanair över baleariskt bakverkLokal delikatess ses som resväskor • Avgift på hundratals kronor.
Göteborgav Elin Janvik Kardell, Jonas LindstedtNu har International food festival kommit till GöteborgBlir större än någonsin i år – så länge stannar den.
Skivrecensionav Johan LindqvistRecension: Ian Person - ”Autoimmune”Livfullt, inspirerat och varierat när Soundtrack-gitarristen släpper eget.
Världens gångav Malin ClaussonJag har blivit väldigt bra på att be om ursäktHur skulle jag kunna veta att det fanns ananas i smörgåstårtan?
Sverigeav TTUng bagare från Göteborg bäst i SverigeFör 33:e året i rad har SM i Unga Bagare utsetts och första pris går till 22-åriga Julia Holmqvist från Göteborg.
Två Dagarav Maria ZihammouRecept: Baka till jul – tre goda bakverk till luciaMaria Zihammou bjuder på en pampig tårta, lussesnurror med lingon och småkakor.
Två Dagarav Klara GrapeSå tillagas Göteborgs bästa tiramisu – kockens knepÅsikterna kring efterrätten är många, Nina Rydqvist vet precis hur hon vill ha den.