Ohlsson visade målsinne i segermatchen

|

Vid lördagens viktiga genrep mot Örebrolaget Forward på Valhalla vann ÖIS säkert med 4-0.

Trots kraftig press från de rödblå stod de dock "bara" 1-0 efter första halvlek, ett mål signerat Stellan Carlsson. ÖIS fortsatte dominera efter paus och det dröjd inte länge innan tvåan kom, ett vackert mål från George Mourad som rundade målvakten.

Efter målet stagnerade Öis spel något och i den 72:a spelminuten var det dags för Sebastian Ohlsson att göra entré.

Inhoppet blev en vitaminkick och det dröjde inte länge innan mittfältaren presenterade sig – ett snyggt lyft över gästernas målvakt och 3-0 var ett faktum.

För att riktigt övertyga tränaren Marcus Lantz om att han vill ha en plats i premiärelvan mot Skövde gjorde Sebastian Ohlsson även 4-0 i slutet av träningsmatchen.

För Öis var segern mot division 1-kollegan (norra) en bra värdemätare inför kommande seriepremiär.