Västtrafik: Fler hållplatser är i fara

Trump fälls i rätten, Västtrafik om onödiga hållplatser och lyssnarquiz.

ANNONS
|

Kalle Berg berättar om att Donald Trump sent igår kväll svensk tid fälldes på samtliga 34 åtalspunkter efter rättegången som avslutades tidigare i veckan.

Linnea Rönnqvist har läst det sms som polisen skickat till 8000 personer, vars telefonnummer hittats i beslagtagna knarklurar. Hon berättar också om att Iran ska ha rekryterat gängen Foxtrot och Rumba för att utföra dåd i Sverige, det enligt uppgifter från Israels underrättelsetjänst Mossad.

Västtrafiks vice vd Roger Vahnberg kommer förbi och svarar på frågan om det finns fler onödiga spårvagnshållplatser i stan som de kanske borde plocka bort. Spoiler alert: De kommer att titta på det. Vi ringer upp lyssnarquizzaren Oscar som har gott självförtroende när det kommer till båtliv och utmanas i en rond sanning eller bullskit. Och så kommer Kultur-Carl och informerar om att vi står inför ”sommaren som aldrig säger nej”.

ANNONS

Dessutom: Michigan-man gjorde bort sig i rätten, det går dåligt för Rishi Sunak och glöm inte vårt livequiz på Auktionsverket den 19 juni!

LÄS MER:Trump döms – amerikaner från hela landet i New York

LÄS MER:Efter domen mot Trump – det här händer nu

LÄS MER:8 000 personer får sms från polisen – nummer hittade i knarklurar

LÄS MER:Svenska gäng ombud för Iran – detta har hänt

ANNONS