Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Nyhetsshowen 9 mars • Gäst: Lars Backström, vd Västtrafik

Programledare: Kalle Berg och Linnea Rönnqvist.

Kalle Berg pratar om Vänsterpartiets krav på ett pristak för mat. Finansministern Elisabeth Svantesson och vissa nationalekonomer tycker att det är en dålig idé. Han ger oss också en uppdatering om kyrkobråket i Ucklum – nu berättar prästen själv om sin upplevelse.

Linnea Rönnqvist berättar om den senaste tidens våldsdåd mot anhöriga till gängkriminella i Stockholmsområdet. Polisen förbereder sig nu för att fler kriminella kan komma att hoppa av.

Västtrafiks vd Lars Backström gästar! Vi pratar om snökaoset tidigare i veckan, kontrollanternas nya uniformer och vad tycker han om idén om en avgiftsfri kollektivtrafik?

Dessutom: Robert Laul om att IFK sparkat Mikael Stahre, årets kvinnor enligt expressen och stormflaggan hissades på kungliga slottet.

LÄS OCKSÅ: V vill se stopp för högre matpriser

LÄS OCKSÅ: Polisen efterlyste sonen – sedan sköts pappan

LÄS OCKSÅ: Man sköts till döds i bostad – familjen anmäler åklagare

LÄS OCKSÅ: Biljettkontrollanterna får nytt utseende – vita kepsarna skrotas

LÄS OCKSÅ: Många inställda bussar under snöovädret – ”Säkerheten går först”

LÄS OCKSÅ: Mikael Stahre lämnar IFK Göteborg

Så kan du ta del av Nyhetsshowen

Nyhetsshowen sänds live, som ljud och som video, måndag till fredag mellan kl 07.00 och 08.30. Repriser läggs även ut i efterhand som poddar.

Du kan se tv-sändningen från GP-huset, live eller i efterhand, på gp.se/nyhetsshowen. På gp.se/nyhetsshowen kan du även välja att bara lyssna på ljudet live.

Poddversionen av programmet publiceras i alla de vanligaste poddapparna, så fort sändningen är slut. Sök på Nyhetsshowen i din poddapp och prenumerera för att inte missa några avsnitt.

Apple | Spotify | RSS | Instagram | Mixlr